, Allmänt

MORGONPROMENAD INTILL SJÖN

 
Igår stod universitetet på agendan och tidigt skulle det vara med, redan vid 8.15 började vi. Hur mycket jag än tycker det är kul att fota så blir det tyvärr så att jag ganska ofta skippar det för att jag känner mig typ fjantig om jag ska gå runt att fota allt jag ser. Tog i alla fall en kamp mot min rädsla, om man ska kalla det de, och tog med kameran in till stan i min väska. Tåget kommer ju ändå in till växjö redan innan halv 8 så tog benen istället för bussen upp till skolan och under vägen så fotograferade jag omgivningen lite. 
 
La in bilderna nu ikväll och av en snabb genomgång så är jag väl ändå lite nöjd med vad jag åstakommit, vilket inte är allt för ofta, tyvärr. Men fler bilder kommer innan veckan är slut, 
 
Idag har varit en ledig dag (ifrån skolan). Började med lite plugg i morse innan jag fick reda på att jag skulle jobba på fritids på eftermiddagen. Inget jag säger nej till, så kul att vara där! Hjälpte även till på aktiviteten skapande idrott idag där vi skapade corner bookmarks, fina blev dom men vi fortsätter nästa vecka med då alla inte blev helt klara. Nu i kväll har jag faktiskt tagit ledigt ifrån livet lite, kollat på Idol och bara myst i soffan. 
 
Nu har jag någon sak till att fixa vilket jag precis kom på, sen är det läggdags !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback