, Allmänt

HÄLLEVIK

En underbar vecka är över. Första kvällen bjöd på festligheter då lägret i år fyllde 60 år, god mat och fin underhållning. Lördagen var friståendeinlärning samt inspiration till övriga redskapspas och på söndagen kom barnen. Jag har fått ha akrobatik, trampett, fristående och badpass på mitt schema. Haft goa barn och ungdomar som verkligen har velat lära sig och älskar gymnastik. Detta var mitt elfte år på lägret och första som ledare, varit gymnast och underledare/hjälpledare innan. Så som ledare får man bland annat vara med och spela volleyboll, jag valdes in i A-laget och efter en veckas spelande, 6 matcher, så kan man lätt säga att vi i år var bästa laget och åkte ifrån lägret obesegrade. Grymt! 
 
I övrigt så har jag varit med i Yo-jo crew (pokémonjägare) då vi stod för ett grymt framträdande under grottans sommarkryss och även under utmaningskvällen då vårt gäng tog hem segerpokalen. 
 
Älskar människorna, älskar lägret, älskar Hällevik. 
 
Tyvärr har jag varit sjukt dåligt på att ta kort under veckan så det kommer inga nu. Vill man se årets hälleviksfriståenden så kan man kolla på youtube.

, Allmänt

SOMMAR I KALMAR

Min enda "semester" på tre dagar ledig på raken spenedades i Kalmar med familjen. Tåg tåget ner i tisdags där syskonen mötte upp mig för en tur till Tokiga ture och även en omgång äventyrsminigolf. Brorsan vann... De andra två dagarna har spenderats vid havet, lite beachvolleyboll, fotboll, bad, sol och bara få va och känna sig ledigt het enkelt. 
 
Imorgon fredag drar jag iväg till Hällevik för massor av gymnastik, visst kan man se det som semester med men jag har ett ledar"jobb" där så dagarna är uppbokade. 
 
Hann vann och förlorarna betalade glassen. Han valde en piggelin?
 
Cyklade en sväng med mamma en av kvällarna och hittade denna mumintrollskyrka i Hagby.
 
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/18180171/?claim=buk8252yx3q">Följ min blogg med Bloglovin</a>

RSS 2.0