, Allmänt

FULLSPÄCKAT SCHEMA

Igår hade vi uppstartsmöte med gymnastiken och nu är höstens kvällar klara och inbokade i kalendern, 8 timmar gymnastik i veckan, superkul ju! Får ha kvar alla mina fina gymnaster även i höst, vilket är ett krav annars slutar jag. Kommer även få ha fristående med de lite yngre tjejerna som går i årskurs 1 och 2. 
 
I övrigt så kan jag säga att hela min semesterlön (en del av den) kommer behöva läggas på en ny TV då vår helt plötsligt bara la av. Skärmen blev svart men det är fortfarade ljud, tråkigt. Men det är sånt som händer och man kan inte göra något åt det. 
 
Min lilla mamma har fyllt år också och det firade med lite tårta och present innehållande massage. Nu ska jag återgå till hushållsarbete och lite middagslagning. Håller tummarna för att det ska gå att äta även idag. 

, Fotografi

KVÄLL I KALMAR

 
Bilderna är ifrån en kväll i Juli när jag var i stugan någon dag och tog det lugnt. Vi skulle ner och spela beachvolleball men planen var upptagen. När den väl blev ledig så var det för mörkt att spela, men det var en fin fullmåne. 
 

, Allmänt

SOMMARJOBBETS SISTA DAG

Äntligen är det slut! Nu väntar två veckors "ledighet" innan skolan drar igång för hösten. Min sommar har framför allt bestått utav sommarjobb och detta i vår lokala icabutik. Tror jag jobbade där första gången vintern 2009 eller något, i alla fall allt för lång tid sen och jag är fortfarande kvar som helgjobbare... Kanske inte det roligaste jag vet men det är i alla fall en inkomst som låter mig klara mig utan lån under tiden jag pluggar. 
 
Denna sommaren har jag haft ett litet extrajobb till, jag har varit med i ett idrottsprojekt för nyanlända ungdomar. Sjukt kul och lärorikt! Blev inte så många dagar men de jag fick var med, det är jag glad över... 
 
Men som skrivet, sista dagen på jobbet för sommaren var idag och min ledighet fram till skolstart kommer antagligen inte bli så ledig. Det är inplanerade möten och presentationer och sånt, plus en lägenhet som är för äcklig just nu.
 
Ska kolla igenom kameran, och kanske finns det något där att dela med sig av! 

RSS 2.0